Vicopy Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Fénymásolók, nyomtatók, nyomtatókellékek, hangfalak, erősítők
Főoldal » Irodatechnika » Értékesítési megoldások

Értékesítési megoldások

Vásárlás, Bérlet, Részletfizetés, Leasig...  Legalább ugyanolyan nehéz eldönteni, mint a megfelelő típust kiválasztani. Valamennyi konstrukciót kínáljuk, néhány lehetőség a megoldások közül:

  • Vásárlás esetén a vételár kiegyenlítése után a berendezés tulajdonjoga az ügyfélé, a garancia idő alatt a javítás térítésmentes, a tisztítás, festék, kopóanyag térítés ellenében - szerződés szerint vagy eseti díjak alapján történik.
  • Bérletnél a tulajdonjog a szervizé, a bérleti díj minden esetben tartalmaza a javítás, tisztítás, festék és kopóanyagok árát. Elszámolás alapja a másoló számlálója. A díjak nagymértékben függenek a másolási mennyiségtől, és az igényelt géptől.
  • Részletfizetéses konstrukciónál mindig közösen alakítjuk kia a feltételeket, szem előtt tartva mindkét fél érdekeit. A gép tulajdonjoga az utolsó részlet kifizetése után az ügyfélé, az üzemeltetés szerződés alapján történik.
  • Leasing-et  jellemzően új, nagyértékű gépek esetén alkalmzunk. A berendezés finanszírozását harmadik félként, egy leasing cég végzi. Az üzemeltetés szerződés alapján történik.
Az a célunk, hogy minden ügyfelünk a számára megfelelő eszközt használja, ezzel hosszútávon jelentős összegeket lehet megtakarítani és sok bosszúságtól kímélheti meg magát és kollégáit.