Vicopy Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Fénymásolók, nyomtatók, nyomtatókellékek, hangfalak, erősítők
Főoldal » Cégismertető

Cégismertető

Cégünk 1997-ben alakult, irodatechnikai berendezések -elsősorban fénymásolók- árusítását, szervizelését és kellékanyaggal való ellátásaát tűzve ki célul. Az eltelt csaknem 15 év alatt a technika sokat fejlődött, a piac teljesen átalakult. A mai berendezések már nem csupán fénymásolásra alkalmasak,
multifunkciós berendezésekké fejlődtek, melyekkel nyomtathat, szkennelhet, fénymásolhat, faxolhat, e-mailt küldhet -akár számítógép nélkül is.

Célunk az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, ennek érdekében különös gondot fordítunk az igények felmérésére. Mindig az ügyfél számára legkedvezőbb berendezést igyekszünk szállítani, a legmegfelelőbb konstrukcióban. A vásárló gyakran nem is gondolja, hogy a helytelenül kiválasztott
fénymásoló nem a vásárláskor terheli meg leginkább a pénztárcáját, hiszen annak fenntartása súlyos kiadásokat ró a használójára. Irodák, vállalkozások, önkormányzatok, cégek jelentős megtakarításhoz juthatnak, amennyiben a számukra megfelelő irodai berendezéseket használják.

Tevékenységi körünk az évek során kiegészült kis asztali nyomtatók árusításával, valamint tintapatronok, tonerek értékesítésével, illetve az említett berendezések javításával, karbantartásával, szervizelésével.

Az irodatechnikai berendezésekkel párhuzamosan foglalkozunk hangrendszerek telepítésével, javításával, rendezvényhangosítással. Ehhez kapcsolódóan felkerült palettánkra a hangtechnikai eszközök értékesítése is, melyeket személyesen üzletünkben (Miskolc, Hunyadi u. 48.) vagy webshopunkban (www.hangfalbolt.hu) is megvásárolhat.